Werken bij Bouwheer

Hieronder ziet u een selectie van onze recente vacatures.

Hoofdmonteur W-installaties

Als hoofdmonteur W-installaties leid je hulpmonteurs op en begeleid je hen zo goed mogelijk. In deze functie voer je zelfstandig installatie- en reparatie werkzaamheden uit aan de installatie van de klant.

Daarnaast zorg je ervoor dat jouw project van A tot Z succesvol wordt afgerond. Ook word je betrokken bij het ontwerpen en plaatsen van diverse duurzame installaties. Jij bent dus de verbindende factor op de bouw.

Calculator/tekenaar

Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren calculator/tekenaar in de omgeving van Lunteren die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Heb jij ervaring als calculator/tekenaar, of heb je affiniteit met techniek en wil je je graag verder ontwikkelen?

Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. Als calculator/tekenaar  is het om klantwensen te vertalen naar gedetailleerde tekeningen. Je maakt berekeningen, ontwerpt en werkt tekeningen uit zodat jouw collega’s hier mee aan de slag kunnen.

Hoofdmonteur E-installaties

Als hoofdmonteur E-installaties leid je hulpmonteurs elektrotechniek op en begeleid je hen zo goed mogelijk. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw project van A tot Z succesvol wordt afgerond.

Ook word je betrokken bij het ontwerpen en plaatsen van diverse duurzame elektronische installaties. Jij bent dus de verbindende factor op de bouw.