Werken bij Bouwheer

Hieronder ziet u een selectie van onze recente vacatures.

Hoofdmonteur W-installaties

Als hoofdmonteur W-installaties leid je hulpmonteurs op en begeleid je hen zo goed mogelijk. In deze functie voer je zelfstandig installatie- en reparatie werkzaamheden uit aan de installatie van de klant.

Daarnaast zorg je ervoor dat jouw project van A tot Z succesvol wordt afgerond. Ook word je betrokken bij het ontwerpen en plaatsen van diverse duurzame installaties. Jij bent dus de verbindende factor op de bouw.

Hulpmonteur W-installaties

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiast hulpmonteur W-installaties in de omgeving van Lunteren die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Heb jij al enige ervaring als monteur, heb je affiniteit met techniek en wil je je graag verder ontwikkelen?

Dan ben jij de persoon waar wij naar opzoek zijn. Als hulpmonteur W-installaties ben je de rechterhand van de hoofdmonteur. Ook word je betrokken bij het ontwerpen en plaatsen van diverse duurzame elektrische installaties.

Hoofdmonteur E-installaties

Als hoofdmonteur E-installaties leid je hulpmonteurs elektrotechniek op en begeleid je hen zo goed mogelijk. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw project van A tot Z succesvol wordt afgerond.

Ook word je betrokken bij het ontwerpen en plaatsen van diverse duurzame elektronische installaties. Jij bent dus de verbindende factor op de bouw.

Hulpmonteur E-installaties

Wij zijn op zoek naar een enthousiast hulpmonteur E-installaties in de omgeving van Lunteren die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Heb jij ervaring als hulpmonteur, of heb je affiniteit met techniek en wil je je graag verder ontwikkelen?

Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. Als hulpmonteur ben je de rechterhand van de hoofdmonteur. Ook word je betrokken bij het ontwerpen en plaatsen van diverse duurzame installaties.