Over ons

Uw totaalpartner als het gaat om installatietechniek! Ons gedreven team werkt door innovatief denken aan doordachte oplossingen, voor een totaal werkende installatie. Maak kennis met Installatietechniek Bouwheer.

De groei die sinds 2003 is doorgemaakt, heeft niet afgedaan aan de kernwaardes als meedenken in oplossingen, kwaliteit boven kwantiteit en heldere communicatie. Een combinatie tussen wat praktisch haalbaar is, maar tevens een mooie uitstraling heeft. Met als doel om samen met de klant te komen tot het gewenste resultaat. Heldere communicatie betekent bij Installatietechniek Bouwheer korte lijnen tussen de opdrachtgever en de medewerkers op kantoor en de werkvloer. Daarnaast is er aandacht voor het toepassen van duurzame technieken. Evenwicht tussen mens, milieu en economie. Warmtepomp, zonnepanelen, warmte- terugwininstallaties; Installatietechniek Bouwheer is ervaren in het toepassen van duurzame technieken.

Het team

Sinds 2003 werkt Installatietechniek Bouwheer aan mooie oplossingen. Begonnen met twee man vanuit een woonhuis en bestaand deel van een schuur. Inmiddels met 15 collega’s vanuit een goed gefaciliteerde bedrijfshal. Binnen het jonge, enthousiaste team heerst een familiesfeer waar samen wordt gewerkt aan mooie installaties.

Kom werken bij Bouwheer